Samenwerking

Even voorstellen…

 

Ook mijn goede vriendin Silvia neemt deel uit van Andiamo travel. Silvia is een Italiaanse die in Veneto is opgegroeid en het gebied dus als geen ander kent.

Silvia stelt zich aan jullie voor:

‘Ik ben een stewardess. Een fotografe. Een persoon met een grote passie voor het organiseren van speciale op maat gemaakte vakanties. Een persoon die veel van de wereld gezien heeft. Een persoon die het belangrijk vind dat je op vakantie een plek vind die bij je past, een plek waar je jezelf kunt zijn.

Die plek voor mij is het gebied van de Italiaanse Dolomieten, een gebied betoverd door de mooiste bergen van de wereld, een gebied vol prachtige geheimen. In een steeds drukker wordende wereld, begrijp ik hoe belangrijk de momenten tijdens je vakantie voor je zijn. Een paar dagen om te relaxen en daarna, vol nieuwe energie, terug naar het normale leven te gaan.

Voor mij is het de combinatie van geweldig voedsel en heerlijke wijn, buitenactiviteiten ondernemen en zorgen voor lichaam en geest wat maakt dat je je als herboren voelt aan het einde van een vakantie.

Daarom wil ik jullie de geheimen onthullen en al het moois van deze wereld met jullie delen. Door de jaren heen heb ik contacten opgedaan met Alpine gidsen, ski leraren en eigenaren van accommodaties en restaurants. De mate van service en de passie waarmee ze hun werk doen, voelde ik vanaf het eerste moment dat ik ze heb ontmoet.

Passie en oog hebben voor ieder detail maken dat wij verschillen van andere reisorganisaties. ‘